Wekelijkse update: Week 0













Koblenz, Duitsland; 14 uur

De eerste kilometers zitten erop!
Na een week lang, verhuizen, inpakken, laatste inkopen doen en biertjes drinken op de parkfeesten zijn we weg.

Allereerst was zondagmiddag ons afscheidsfeestje. Iedereen die er bij was: super bedankt! We hebben genoten van jullie aanwezigheid aan de maas in het zonnetje! Voor foto's zie hier

De eerste fietsdag begonnen we met een stralend blauwe lucht die de rest van de dag niet meer zou betrekken. Lekker in het zonnetje gefietst en genoten van de laatste uurtjes limburgs landschap (ja ook Nederland is mooi).
S avonds een duik in een meertje daarna lekker eten en dan stiekum tentje opzetten.

Tweede dag begint goed met een lekker ontbijtje aan de Roer. Helaas begint het tegen de middag te waaien en trekt het dicht. De eerste regenbui hebben we dan ook gehad. En meteen eentje die de rest van de middag niet meer ophield. Maar... zelfs door de regen fietsen is leuk als je weet dat je een jaartje op reis bent.
Als verzopen katjes kwamen we tegen de avond bij een boer en vroegen of we onze tent daar neer mochten zetten. Meteen tweede slaapplaats gevonden; boven in de hooischuur hebben we lekker droog overnacht.

Iedereen die interesse heeft in het verdere verloop van de route, Klik hier Dan zie je de beschrijving van de route van Reitsma.
10 Responses
  1. Sander Says:

    Hej. Gelukkig valt het allemaal zelfs met regen en wind mee op dit moment. Veel succes en plezier met de reis :)


  2. Annemie Says:

    Fijn dat je er zelfs in de regen nog zin in hebt. Hopelijk stormt het bij jullie iets minder als hier want hier ga je wind tegen alleen nog maar achteruit. Het voelt wel raar, een jaar zonder dochter. Fiets ze nog en zorg dat je geen hooikoorts krijgt bij de boer.
    Groetjes,
    Annemie.


  3. Malou Says:

    Daag wereldreizigers!
    Goed om al iets van jullie te lezen, heeft het smeren al geholpen tegen de zadelpijn? ;) Hoop dat jullie gister nog genoeg km hebben kunnen maken, vond t fijn om je iig even "live" te spreken :) Zet m op weer, ik heb net in de harde wind op en neer gefietst naar Overloon ik zeg: RESPECT voor jullie!!

    Liefs,
    Malou


  4. Anoniem Says:

    Hoi Erik en Loes

    Wij zijn weer terug uit Bulgarije! Gewoon met het vliegtuig.
    Echt respect dat jullie naar Rome fietsen.
    Helaas hebben we de picknick moeten missen, maar aan de foto's te zien was t erg gezellig.
    Een hele fijne reis en we volgen jullie via deze site.

    Gr. Roy en Simone


  5. Imke Says:

    Ha Loes en Erik

    Veel succes en vooral plezier tijdens jullie wereldreis! Heb me geabonneerd op jullie nieuwsbrief!

    Groetjes, Imke Welles


  6. Marian Says:

    Leuk zeg, zo bij een boer op de hooizolder!
    En fanatiek hoor, dat fietsen! Ik moet er niet aan denken om hier te fietsen...naast dat het levengevaarlijk is hier in het verkeer, val je na 5 minuten al van je fiets door de hitte hahah

    Dan is die regen van jullie toch beter! Toch hoop ik voor jullie dat jullie veel droog weer krijgen en een lekker zonnetje erbij ;)

    Succes met fietsen verder!

    Groetjes van Marian


  7. Toos Says:

    Ha Loes en Erik,
    Jullie reis is nu dan echt begonnen, en maar meteen er flink tegenaan!
    Wij hebben erg genoten van het lopen van de West Highland Way in Schotland: het landschap was prachtig en ook het iedere dag onderweg zijn naar een volgend adres was erg leuk en dat is precies wat jullie ook doen. Ik hoop dat jullie er ook zo van genieten!

    Hier in Horst is het op wereldreis gaan nog goed voor een artikel met foto in de plaatselijke Echo (de Peel en Maas van Horst). Een stel uit Horst is deze week ook vertrokken maar jullie zullen ze niet tegenkomen waarschijnlijk want ze gaan met de trein naar China!

    Veel succes met fietsen!

    Toos


  8. Loesje Says:

    Heej

    Ik ben blij om te zien dat de reis goed is begonnen!
    Waarom ontvang ik jullie nieuwsbrief niet? :( Ik snap er niks van....

    Succes met het fietsen en vooral met genieten!!!!

    Greetz
    Loesje


  9. Anoniem Says:

    Loesje: links emailadres invullen -> letters overtypen -> complete drukken-> na ontvangst bevestigingsemail daarin op de link drukken.

    Dan is het pas afgerond na al die stappen :)


  10. Anoniem Says:

    Hallo Loes em Erik,

    Regematig kijk ik op jullie site,en ben blij dat alles goed gaat,leuk om te kunnen volgen wat jullie allemaal beleven!!!heeeel indrukwekkend.hier gaat alles goed.heel veel succes en plezier verder en ik blijf t volgen:-)
    xxx.Mary


Een reactie posten