Wekelijkse update Week -5

Weer een week dichterbij de vertrek datum.
En ook deze week nog lekker vakantie gevierd.
Lekker rustig aan doen en relaxen. Nog wat daagjes in het zonnetje aan de bodensee en nu lekker thuis in Limburg.




Tijdens het kamperen weer een goede les gehad;
Na een nacht lang onweer regen en slechte weeromstandigheden bleek onze mooie schaduwplek. Niet alleen een plek met veel schaduw maar tegelijkertijd een opvangputje voor het water van de gehele camping. Resultaat van het opzetten van de niet geheel waterdichte tent (tenminste niet vanonder) op deze schaduwplaats:
drijf natte spullen ;-)


Verdere voorbereidingen; Loes belde de GGD Noord Limburg om een afspraak te maken voor de verdere vacinaties. Gele koorts en Rabies wilde ze laten zetten.
Zegt het vrouwtje aan de telefoon doodleuk dat de vacinatie voor Rabies in heel Nededrland op is en dat ze deze dus niet krijgt. Hoezo belachelijk!?

Volgende probleem: we moeten bij de zorgverzekering een verzoek indienen om deze stop te zetten tijdens onze reis. Beide kregen we het zelfde formulier en stuurde dit in. Resultaat; loes krijgt een verklaring dat haar verzekering per 1 september wordt beeindigd. Erik krijgt een brief dat hij verzekerd moet blijven. En dat wilde we nu eigenlijk net niet.

Daarnaast zijn we vanaf nu actief opzoek naar een koper voor de auto. Dus als je iemand weet met interesse. Advertientie zie hier
0 Responses

Een reactie posten